Stefanie De Wilde

Docteur Stefanie De Wilde

Médecin généraliste

Merksplas

Réservez maintenant >>

Informations

Horaire:
wij werken enkel op afspraak

Adresse:
Molenzijde 3, 2330 Merksplas

Numéro de téléphone:
014 63 45 51

Langues parlées:
English Français Nederlands

Numéro INAMI:
14919093004

Consignes

NIET NAKOMEN VAN UW AFSPRAAK!
Het aantal patiënten dat niet op een afspraak verschijnt is de laatste tijd helaas sterk toegenomen. Het aantal patiënten dat een afspraak wil maken neemt echter ook sterk toe. Het is daarom voor een huisartsenpraktijk erg vervelend als iemand niet op een afspraak verschijnt. Op tijd een afspraak afzeggen als u niet kunt komen betekent dat er op dat moment iemand anders geholpen kan worden. Hierdoor kan ook de wachttijd voor een afspraak zo kort mogelijk gehouden worden. Als het niet lukt om op een afspraak te komen, meldt dit dan uiterlijk 24 uur vooraf (maandag t/m vrijdag). Dit kan ook online. Met ‘overmacht’ wordt rekening gehouden. Wanneer u niet op het spreekuur bent gekomen zonder annulering zullen er kosten in rekening gebracht worden, (30 euro, niet vergoed door de mutualiteit) volgens de adviezen van de Orde Der Geneesheren.https://ordomedic.be/nl/adviezen/deontologie/honoraria/niet-nagekomen-afspraak

*Bloedafname op afspraak: deze gebeurt na telefonisch contact op woensdag, enkel op vraag van onze artsen (enkel in de voormiddag)

!!!Consultaties i.v.m. onderzoeken voor een levensverzekering of indien u een operatie dient te ondergaan, STEEDS TELEFONISCH AFSPREKEN IN DE VOORMIDDAG.

Voor cryotherapie (bv wratten verwijderen) : telefonisch informeren (in de voormiddag) of de vloeistof aanwezig is.

H.

In de namiddag maken wij gebruik van een télésecretariaat, gelieve deze dienst enkel te gebruiken voor medische dringende zaken of een afspraak af te zeggen NIET VOOR UITSLAGEN OF ADMINISTRATIEVE ZAKEN (enkel voormiddag)

Urgence

En cas d'urgence vitale, merci de contacter le 112.

Vous avez oublié votre rendez-vous? Vous désirez annuler votre rendez-vous?

Recevez la liste de vos rendez-vous directement par e-mail. Cliquez ci-dessous et suivez les instructions.

J'ai oublié mon rendez-vous