Stefanie De Wilde

Dr. Stefanie De Wilde

General practitioner

Merksplas

Book now >>

Information

Schedule:
wij werken enkel op afspraak
Address:
Molenzijde 3, 2330 Merksplas

Phone number:
014 63 45 51

Languages spoken:
English Français Nederlands

NIHII number:
14919093004

Instructions

NIET NAKOMEN VAN UW AFSPRAAK!
Het aantal patiënten dat niet op een afspraak verschijnt is de laatste tijd helaas sterk toegenomen. Het aantal patiënten dat een afspraak wil maken neemt echter ook sterk toe. Het is daarom voor een huisartsenpraktijk erg vervelend als iemand niet op een afspraak verschijnt. Op tijd een afspraak afzeggen als u niet kunt komen betekent dat er op dat moment iemand anders geholpen kan worden. Hierdoor kan ook de wachttijd voor een afspraak zo kort mogelijk gehouden worden. Als het niet lukt om op een afspraak te komen, meldt dit dan uiterlijk 24 uur vooraf (maandag t/m vrijdag). Dit kan ook online. Met ‘overmacht’ wordt rekening gehouden. Wanneer u niet op het spreekuur bent gekomen zonder annulering zullen er kosten in rekening gebracht worden, (30 euro, niet vergoed door de mutualiteit) volgens de adviezen van de Orde Der Geneesheren.https://ordomedic.be/nl/adviezen/deontologie/honoraria/niet-nagekomen-afspraak

*Bloedafname op afspraak: deze gebeurt na telefonisch contact op woensdag, enkel op vraag van onze artsen (enkel in de voormiddag)

!!!Consultaties i.v.m. onderzoeken voor een levensverzekering of indien u een operatie dient te ondergaan, STEEDS TELEFONISCH AFSPREKEN IN DE VOORMIDDAG.

Voor cryotherapie (bv wratten verwijderen) : telefonisch informeren (in de voormiddag) of de vloeistof aanwezig is.

H.

In de namiddag maken wij gebruik van een télésecretariaat, gelieve deze dienst enkel te gebruiken voor medische dringende zaken of een afspraak af te zeggen NIET VOOR UITSLAGEN OF ADMINISTRATIEVE ZAKEN (enkel voormiddag)

Emergency

In case of emergency, please call 112.

Have you forgotten your appointment? Would you like to cancel an appointment?

To receive a list of all the appointments you have booked by email, click here and follow the instructions.

I forgot my appointment