Epilike Centre épilation laser

Epilike Centre épilation laser

Epilike Centre laser ontharing

Maak een afspraak in uw EPILIKE centrum : Kies het gebied dat u wilt behandelen met laserontharing.We bieden een scala aan pakketten waarmee u uw behandelingen vanuit verschillende gebieden in één sessie groeperen en u zo tijd en geld besparen.

Aanbevelingen :

-Vermijd harsen in de 15 dagen voorafgaand aan de sessie (omdat dit de haarbol zou verwijderen die het doelwit is van de laserstraal). Scheren is echter heel goed mogelijk in deze periode.

-Stel het gebied niet bloot aan de zon of UV (zonnebanken) in de maand voor de eerste sessie of tussen sessies.

-Vermijd het gebruik van fotosensibiliserende antibiotica (vraag indien nodig uw arts), een bruiningsactivator in de 15 dagen voorafgaand aan de sessie.

-Gebruik geen zelfbruiners, breng geen essentiële oliën aan de week voor de behandeling.

-Scheer de avond voor de laserontharingssessie.

-Draag geen nieuwe kleding op de dag van de sessie om een afzetting van kledingpigmenten op de huid te voorkomen (deze verdwijnen meestal vanaf de eerste wasbeurt).

-Stel uzelf niet binnen 2 weken na de behandeling bloot aan de zon of UV (zonnebanken) of breng niet elke 3 tot 4 uur een totaal SPF50-scherm aan op het gebied.

-Vermijd sauna's, stoombaden en hot tubs binnen 2 dagen na de sessie

Het is essentieel om het consult dat de eerste afspraak wordt aangeboden te nemen om uw protocol voor laserontharing vast te stellen.”

Boek nu >>

Bent u uw afspraak vergeten? Wilt u uw afspraak annuleren?

Ontvang de lijst met uw afspraken rechtstreeks per e-mail. Klik hieronder en volg de instructies.

Ik ben mijn afspraak vergeten