Gerlinde Bonte

Dr. Gerlinde Bonte Huisartspraktijk Wingebemd

General practitioner

Wezemaal

Book now >>

Information

Schedule:

< Boek zelf een afspraak online
< Vermeld de reden van je afspraak

maandag-dinsdag-donderdag 
8:30-12:00
17:30-19:00

woensdag-vrijdag
14:00-18:00

of

Bel de praktijk op 016/19 09 09

    


Address:
Molenbaan 9, 3111 Wezemaal

Phone number:
016 19 09 09

Languages spoken:
English Français Nederlands

Conventionné:
Yes

Instructions

Beste patiënt,


Covid - https://www.info-coronavirus.be/nl/

< Bent u ziek met koorts, hoest, verkoudheidssymptomen, plotse reuk-smaakverlies, spierpijn & vermoeidheid ?  ga zo snel als mogelijk in zelfisolatie en laat je zo snel als mogelijk testen (na telefonisch aanmelding).  Kom niet rechtstreeks naar de praktijk.  

< na een nauw contact met een positief persoon of na terugkomst uit een rode zone (
https://travel.info-coronavirus.be/public-health-passenger-locator-form) ga je in preventieve quarantaine thuis gedurende 10 dagen, je laat een test afnemen op dag 1 en dag 7 die negatief moet zijn om de quarantaine te kunnen beëindigen.  Blijft de 2de test ook negatief dan kan je terug naar het werk/school maar blijf nog 4 dagen langer voorzichtig, houd afstand, draag een masker en vermijd contact met kwetsbare patiënten.

Ik zorg voor een gescheiden afspraken systeem zodat alle afspraken veilig verlopen. Voorzie een masker dat neus en mond bedekt.
U komt alleen.  Een kind of hulpbehoevende komt onder begeleiding van één persoon.  Tijdschriften, informatiefolders, speelgoed zijn niet aanwezig en worden ook niet meegebracht. De praktijkruimte wordt na elke patiënt gereinigd en ontsmet.

Neem steeds de voorzorgsmaatregelen in acht qua afstand houden 1,5 m en was regelmatig uw handen.  Ieder gezinslid mag maximaal twee knuffelcontact hebben.  Buiten, met afstand en/of mondmasker spreken we maximaal af met tien personen.
Was je handen onmiddellijk voor vertrek en na thuiskomst.

Covid Vaccinatie
Ik raad elke patiënt aan om zich te laten vaccineren van zodra u uitgenodigd wordt per brief/sms/email.  De beschikbare vaccins zijn veilig en volop in gebruik.  Dit is de enige manier om binnen afzienbare tijd een normaal familiaal, sociaal en professioneel leven te hervatten met een terugdringen van het gezondheidsrisico om ernstig ziek te worden, opgenomen te worden in het ziekenhuis of in het slechtste geval te overlijden.  Enkel door ons massaal te laten vaccineren krijgen we de epidemie onder controle en verhinderen we dat er nieuwe varianten ontstaan die nieuwe uitbraken ontsteken.  Warm aanbevolen!
info https://www.laatjevaccineren.be/home

Emergency

Heeft u s' avonds of tijdens het weekend dringend medische zorg nodig < bel 1733.

Ga niet rechtstreeks naar de wachtpost, noch naar de spoeddiensten. Meld je steeds telefonisch aan.In case of emergency, please call 112.

Have you forgotten your appointment? Would you like to cancel an appointment?

To receive a list of all the appointments you have booked by email, click here and follow the instructions.

I forgot my appointment